prev

Elena Gheorghe - Mos Nicolae pentru fanii ei

Frumoasa Elena este hotarata ca anul acesta sa lucreze cot la cot cu Mos Nicolae si va aduce in "ghetele" fanilor ei un single nou, "De Craciun". "Am sa fiu un Mos Nicolae modern, asa ca am pregatit un cadou...altfel :)

Elena Gheorghe - Mos Nicolae pentru fanii ei

Elena Gheorghe a primit zeci de declaratii de dragoste de la japonezi

Vocea Elenei Gheorghe a depasit de multa vreme granitele tarii, iar de curand a ajuns chiar si in Asia. Artista a lansat un album special pentru publicul de acolo, "Disco Romancing" , si asa cum era de asteptat a urmat si un turneu, Elena fiind invitata sa sustina cateva concerte in Tokyo si Osaka.

Elena Gheorghe a primit zeci de declaratii de dragoste de la japonezi

Elena lanseaza campania “Tag4Fun”

Elena Gheorghe isi fotografiaza fanii in timpul concertelor
Elena nu mai este singura fotografiata in timpul concertelor. Artista a lansat pe pagina sa de Facebook, http://www.facebook.com/elenagheorgheoficial, campania "Tag4Fun", dedicata tuturor fanilor care vin la concertele sale.

Elena lanseaza campania “Tag4Fun”

Elena Gheorghe lanseaza un album special pentru Japonia

Muzica Elenei Gheorghe depaseste noi si noi bariere! Artista va lansa foarte curand un album dedicat special fanilor din Japonia. "Voi lansa albumul "Disco Romancing" la care am lucrat impreuna cu Laurentiu Duta, Ionut Radu si David Deejay, album ce contine 15 piese si este déjà disponibil pe iTunes. Piesele sunt in limba engleza, existand si un cover dupa un hit japonez, "Roman Hikou".

Elena Gheorghe lanseaza un album special pentru Japonia

Sedinta foto Facebook

Ingenua, provocatoare, originala, suava...sunt cateva din ipostazele in care Elena a pozat exclusiv pentru fanii ei de pe Facebook. Artista a realizat o sedinta foto speciala dedicata prietenilor ei virtuali.

Sedinta foto Facebook
next

Elena Gheorghe si-a inceput luna de miere in Turcia -
2209.2012

Elena Gheorghe si-a inceput luna de miere in Turcia

 Vara aceasta a fost super aglomerata pentru Elena Gheorghe. Printre concertele din tara si strainatate, artista si-a rezervat cateva zile numai pentru ea si sotul ei Cornel. Cei doi au plecat pe plajele din Turcia pentru a se odihni.

Elena Gheorghe in aceeasi campanie cu Lenny Kravitz si Katy Perry -
8 06.2012

Elena Gheorghe in aceeasi campanie cu Lenny Kravitz si Katy Perry

Elena Gheorghe are o vara plina de proiecte muzicale! Artista s-a intors de curand din Germania, unde a filmat un clip special pentru postul de televiziune Pro7

Concurs Ziua Indragostitilor -
1402.2011

Concurs Ziua Indragostitilor

Castigatoarea concursului Ziua indragostitiilor este .............Teodora Baloi!

Felicitari!