Castigatori

Castigatori

Postby Valy on Sun May 03, 2009 7:18 pm

Elena a decis castigatorii concursului!In primul rand doreste sa multumeasca tuturor pentru participare si promovare, si a tinut sa precizeze ca este mandra si fericita ca are asa fani :).

Astfel, castigatorii concursului "Elena te imbraca" sunt :
*Locul 1: O tinuta special creata in atelierul de croitorie al Elenei : Andrada~Andie
*Locul 2: Un tricou cu "The Balkan Girls" facut deasemenea in atelierul de croitorie al Elenei : latino_morena
*Locul 3: La fel ca si locul 2, un tricou special facut in atelierul Elenei: bubucristy

Felicitari tuturor!
Valy

Re: Castigatori

Postby Andrada~Andie on Sun May 03, 2009 7:40 pm

Vaaii multumesc mult mult :D
Chiar nu ma asteptam,cand ma gandesc ca nici nu am vrut sa-mi postez linkurile...
Oricum,promovarea mea pt Elena nu se incheie odata cu acest concurs,o sa ma straduiesc si de acum incolo sa fac tot ce pot!!!!!
Felicitari tuturor fanilor de pe forum,cu totii s-au straduit sa faca ce au stiut ei mai bine,si sper ca vom continua impreuna!!
Multumesc inca o data!!!

Bafta Elena!!!!!!!!!!!!!!!!
Just open your mind
You`re one of a kind
You got to live your life!!!!
Andrada~Andie
Moderator
Moderator

Postby latino_morena on Sun May 03, 2009 8:08 pm

vai ce fain..deci nu-mi vine sa cred...multumesc mult:***felicitari andie,nimeni mai potrivit decat tine sa castige:D
Dumnezeu sa te binecuvinteze Elena si sa te ajute sa depasesti emotiile sa fii no1!!!Doamne ajuta!!!!
Last edited by latino_morena on Sun May 03, 2009 8:59 pm, edited 1 time in total.
Am nevoie de o raza sa m-atinga uneori,sa-mi alunge din privire deseori diminetile cu nori..
latino_morena
Moderator
Moderator

Postby Lee Lee on Sun May 03, 2009 8:41 pm

Felicitari Andie, morenita si bubucristy :D
Lee Lee
Super Fan Elena
Super Fan Elena

Postby LorenaMaddy04 on Sun May 03, 2009 10:00 pm

felicitari dragii nostri si sa va bucurati de premii!!!
ce ti-am spus eu ANDIE?? parca am avut eu o presimtire ceva ;)) tu ai contributia cea mai mare la promovarea Elenei, inclusiv sa ne tii in frau pe forumisti si sa te ocupi de forum.apoi si Mari cu Bucucristy meritau sa castige, deoarece au fost constanti in promovare.pentru restu:nu va descurajati, este timp si pentru voi si o sa vina vremea pentru un nou concurs;dar acum ca s-a terminat concursul sper sa se mentina cel putin ritmul de pana acum si sa o promovati pe Elena cum stiti voi mai bine, fie ca sunteti motivati de concurs sau nu!
Image
am vrut doar fericire, ti-am daruit iubire,...din toata inima...!
LorenaMaddy04
Super Fan Elena
Super Fan Elena

Postby laura_fana_elena on Mon May 04, 2009 5:29 am

Felicitari tuturor si sa speram ca promovarea facuta o va ajuta pe Elena sa obtina un loc cat mai bun la Moscova !
Image
laura_fana_elena
Fan Elena
Fan Elena

Postby milikutza on Mon May 04, 2009 7:03 am

Felicitari castigatorilor!!!!Meritati din plin aceste premii si ma bucur pt. voi :D :D :D
milikutza
Super Fan Elena
Super Fan Elena

Postby mykaela_1690 on Mon May 04, 2009 12:12 pm

Felicitari tuturor!!! Si eu as fii mandra sa am astfel de fani!Bravo!Munca voastra a fost rasplatita! Ma bucur enorm:* >:D< :)
Cauta-ma acolo unde te astepti cel putin, si ai sa ma gasesti:)
mykaela_1690
Super Fan Elena
Super Fan Elena

Postby Ali_nini on Mon May 04, 2009 12:15 pm

Felicitari! Ce-i drept nu am fost prea dezamagita ca nu am castigat nimic fiindca stiam demult ca nu voi castiga, n-aveam sanse, si ma bucur mult pt. Andie ca a castigat. In schimb, cred ca daca ar fi participat si Lorena_Maddy ar fi fost la egalitate cu Andie. Oricum, felicitari si tie Morenito, si tie bubucristy! Bravo !!! :P :lol: :P :lol:
P.S. Chiar daca s-a terminat concursul, promit ca atunci cand voi avea timp, o voi mai promova pe Elena pana-n 12 mai.
Aly=Fana Elena Gheorghe
hi5-ul ei=http://Aly-GlamGirl.hi5.com
Ali_nini
Super Fan Elena
Super Fan Elena

Postby Lee Lee on Mon May 04, 2009 12:30 pm

Ai dreptate Ali_nini.
Promovarea trebuie continuata si mai aprig acum pe ultima suta de metri. Vazand repetitia de azi sunt convinsa ca toate micile noastre incercari de promovare vor da roade...Elena se va bucura de succesul pe care-l merita. La fel si Laurentiu :D
Lee Lee
Super Fan Elena
Super Fan Elena

Next

Return to Elena te imbraca!