Elena Gheorghe te imbraca!

Elena Gheorghe te imbraca!

Postby Valy on Sun Apr 12, 2009 7:13 pm

Esti fan(a) Elena Gheorghe? Iti place “The Balkan Girls”? Iti plac tinutele create de Elena?

Elena te provoaca la un concurs inedit!
Promoveaza cum stii tu mai bine Elena Gheorghe – The Balkan Girls in tarile participante la Eurovision fie prin materiale video, fie prin materiale foto, fie prin materiale audio. Arata toate promovarile pe care le faci printr-un link,care il postezi pe forum.
La final cel(cea) care a facut cea mai puternica promovare in online, in tarile participante (pe forumuri, site-uri) va avea bucuria de a fi imbracat intr-o tinuta facuta special pt el/ea la atelierul de croitorie al Elenei Gheorghe.

Data incheierii concursului este 30 aprilie.

Regula de baza: fiecare participant isi va deschide propriul topic, prin care sa arate in ce fel a facut promovarea. Important este ca promovarea sa se faca in tarile participante la Eurovision, pentru a putea fi votata Elena. Alegerea va apartine, cu ce fel de materiale doriti, pe site-uri, forumuri, oficiale sau neoficiale, hi5, facebook, myspace, etc.

Succes tuturor!
Valy

Re: Elena Gheorghe te imbraca

Postby moldovangrig on Sun Apr 12, 2009 7:18 pm

eu m-as multumi si cu ceva cat de mic,dar sa fie din partea elenei...eu o sustin pe elena peste tot dar mai ales pe youtube pe pagina moldovan grig,unde am postat multe filmulete facute de mine si nu numai....o iubesc mult pe elena si imi doresc sa castiiiiig
moldovangrig
Super Fan Elena
Super Fan Elena

Re: Elena Gheorghe te imbraca!

Postby LorenaMaddy04 on Sun Apr 12, 2009 7:36 pm

m-as multumi sa stiu ca Elena este promovata de fiecare in felul sau si sunt de parere ca acest concurs vine precum o mobilizare a fanilor Elenei si altor potentiali fani care vor fi motivatzi sa participe la promovare(hehe trebuie de mult sa fie o astfel de initiativa) ;sa fiu sincera nu mi-au placut niciodata premiile sau recompensele :oops: dar mi-ar placea sa o promovez pe Elena mai mult decat o fac ;nu ma prea pricep la grafica si la bannere si mi-as dori ca cineva care are programe sa faca bannere in flash care sa para mult mai oficiale si mai bine lucrate;cu niste bannere de amator nu prea atragem atentia(dar am vazut cateva creatii grafice destul de reusite unde aparea si inscriptia cu Eurovision);pe mine m-ar interesa un banner unde sa apara linkul paginii oficiale al Elenei si doar apasand pe banner sa directioneze spre respectivul site.l-am putea posta in paginiile de myspace,hi5,facebook,netlog,tagged,etc.ne putem ajuta reciproc si sa devenim activi pe acele site-uri trimitand mesaje cu bannere si chiar postand comentarii.
Last edited by LorenaMaddy04 on Sun Apr 12, 2009 7:38 pm, edited 1 time in total.
Image
am vrut doar fericire, ti-am daruit iubire,...din toata inima...!
LorenaMaddy04
Super Fan Elena
Super Fan Elena

Postby Lee Lee on Sun Apr 12, 2009 7:37 pm

Denis_Cta wrote:Promovare cred ca face fiecare in felul lui...eu sper ca lorenamaddy sa castige fiindca e cea mai preocupata de acest subiect...:),promovare fac si eu dar nu indeajuns ptr a castiga premiul :)....si eu la fel ca grig m-as multumi cu un premiu cat de mic,un cd,un tricou orice :)

subscriu inca o data ;)
O promovez si eu cum pot si cand pot fara a astepta ceva in schimb ;) Ei,hai sa nu mint... totusi astept ceva de la Elena: sa aduca Romaniei cel mai bun loc la ESC iar ea si Laurentiu sa se bucure de succes international! :D
Lee Lee
Super Fan Elena
Super Fan Elena

Postby LorenaMaddy04 on Sun Apr 12, 2009 7:43 pm

Lee Lee wrote:
Denis_Cta wrote:Promovare cred ca face fiecare in felul lui...eu sper ca lorenamaddy sa castige fiindca e cea mai preocupata de acest subiect...:),promovare fac si eu dar nu indeajuns ptr a castiga premiul :)....si eu la fel ca grig m-as multumi cu un premiu cat de mic,un cd,un tricou orice :)

subscriu inca o data ;)
O promovez si eu cum pot si cand pot fara a astepta ceva in schimb ;) Ei,hai sa nu mint... totusi astept ceva de la Elena: sa aduca Romaniei cel mai bun loc la ESC iar ea si Laurentiu sa se bucure de succes international! :D

....sau macar sa fie o prezentza de neuitat, ca indiferent de rezultat sa nu fie trecuta cu vederea, si sa se bucure de succes international;ma numar printre cei care si-au dorit sa o vada pe Elena la ESC inca de pe vremea cand s-a lansat alaturi de Mandinga.Am asteptat dar a meritat!!!In sfarsit Elena o sa fie cunoscuta tuturor europenilor si nu numai!!!Elena bafta multa!!!
Image
am vrut doar fericire, ti-am daruit iubire,...din toata inima...!
LorenaMaddy04
Super Fan Elena
Super Fan Elena

Postby bubucristy on Sun Apr 12, 2009 8:10 pm

Eu o promovez pe Elena peste tot fara sa astept nimic in schimb...tot ce vreau e ca Elena sa ne reprezinte cat mai bine la Moscova...ar fii cel mai frumos cadou pentru mine!
bubucristy
Fan Elena
Fan Elena

Postby Valy on Sun Apr 12, 2009 8:14 pm

Ok. Am inteles ideea!

Totusi aratati asta, participati la concurs, lasati modestia, si pune-ti linkurile :P

P.S. Topic CLosed. Pentru concurs, deschide fiecare topicul lui.
Valy

Return to Elena te imbraca!