Fiecare dintre voi sa scrie care este motto-ul sau. Am sa incep eu ''Un zambet e o speranta,iar o lacrima ranirea unui suflet de copil'' sau "'Incearca imposibilul si vei reusi''
Eu am mai multe: "Cel mai bun moment pentru a face ceva important este candva intre ieri si maine." "Daca viata iti da o lamaie incearca sa faci o limonada." " Nu trebuie sa fii grozav ca sa incepi dar trebuie sa incepi ca sa fii grozav".
Traieste clipa! Si maine e o zi! Cuando la noche se ve mas oscura es porque ya va a salir el sol! ” Nu inceta niciodata sa zambesti, nici chiar atunci cand esti trist, pentru ca nu se stie cine se poate indragosti de zambetul tau.”G. J. G. Marquez
Am nevoie de o raza sa m-atinga uneori,sa-mi alunge din privire deseori diminetile cu nori..
Nu esti gata sa traiesti pana nu esti gata sa mori. Nu dărui celorlalţi după cum merită, ci după cum au nevoie. Maretia noastra se vede din felul in care ne purtam cu lucrurile neinsemnate. Doar cu inima se poate vedea corect. Ce este esential este invizibil ochiului. Daca vrei sa faci lucruri mari trebuie sa ramai mic. Sa nu fii numai zahar, ca te mananca lumea, dar nici numai otet, ca te varsa din gura.
Incearca sa infrunti realitatea atunci cand aceasta este trista sau sub asteptarile tale, zambind tot timpul, ca si cum cineva te-ar filma si totul ar trebui sa iasa bine. Ultima carte a vietii ti-o joci doar in ultima clipa a acesteia. Asa ca, pana atunci, traieste viata din plin!
Aly=Fana Elena Gheorghe hi5-ul ei=http://Aly-GlamGirl.hi5.com