ELENA LA EUROVISION!

Re: ELENA LA EUROVISION!

Postby Andrada~Andie on Tue Aug 11, 2009 6:29 am

Avea dreptate Elena cand spunea presei ca a fost dezavantajata de sistemul de votare!!Si asta e dovada!!!!!Ei spuneau ca vrea doar sa se scuze.Acest formular merita trimis celor care nu au fost de partea Elenei!!!!!
Just open your mind
You`re one of a kind
You got to live your life!!!!
Andrada~Andie
Moderator
Moderator

Postby clopotzel on Tue Aug 11, 2009 8:17 am

Mda, si daca iesea pe locul 14 ce mare branza era? Ok sa zicem ca a meritat locul 14...te incalzeste cu ceva? Important e ca Elena s-a prezentat bine acolo si se poate mandri cu ce a realizat ... asta conteaza, dupa parerea mea. Ce nu pricep eu este de ce nu este invitata sa concerteze prin Europa ... ma asteptam sa n-o mai vad prin Romania prea des anul asta ... O fi fost la vreun concert prin strainatate si nu stim noi? :?
Elena Gheorghe nu asculta muzica,muzica o asculta pe Elena Gheorghe.
ImageImage
clopotzel
Super Fan Elena
Super Fan Elena

Postby Andrada~Andie on Tue Aug 11, 2009 8:35 am

Ana,de la 14 la 19 sunt 5 locuri diferenta si nu e chiar o diferenta nesemnificativa.Si este si o diferenta fata de locul obtinut anul trecut.Pe mine nu ma incalzeste cu nimic,in inima mea Elena a fost pe locul 1,si o vedeam in top5.dar macar nu se mai legau asa mult de ea asa zisii "jurnalisti" romani(si nu numai).
Just open your mind
You`re one of a kind
Andrada~Andie
Moderator
Moderator

Postby LorenaMaddy04 on Tue Aug 11, 2009 8:42 am

Elena este in Turchia, in concediu!!!Pai, presupun ca asteapta sa lanseze noul album si noul hit,videoclipul.Sa fi fost in locul ei, de cum ma intorceam de la Eurovision, profitam de interesul Europei pentru muzica mea si de faptul ca am primit invitatii in Spania,Grecia,s.a.m.d si luam cu asalt Europa atata vreme ce deja reprezentam un artist interesant pentru ei, care se dorea a fi descoperit.Eurovisionul isi are farmecul lui, ati vazut doar ca majoritatea participantilor de anul asta au profitat de febra Eurovisionului si ca inca sunt in atentia publicului european pentru a lansa cate o piesa si videoclip, pentru a-si anunta o colaborare sau concert.In schimb Elenei i s-a pierdut urma dupa ESC, nu ca n-ar mai pregati nimic ci pentru ca nu se mai stie nimic de ea, pentru ca nu s-a scris pe siteurile ESC de ea si de proiectele acesteia.Elena urma sa concerteze in Spania si alte tari unde a fost invitata, ba chiar sa aiba colaborare cu Soraya, dar de la Eurovision pana acum au trecut cateva luni... si sper ca Elena sa nu se fi razgandit, pentru ca ar ajuta-o foarte tare sa aiba colaborare internationala, si sa concerteze in afara...

m-am tinut de capul astora de la oikotimes sa mai scrie ceva de Elena, ca esctoday nici pe atat...
http://www.oikotimes.com/v2/index.php?f ... es&id=6175
asa mai stie si lumea ca Elena nu s-a retras din muzica, ba chiar se pregateste de un comeback perfect ,ca sa nu se creada ca aceasta revine la anonimat, ci este pe punctul de-a lua cu asalt Europa!!
Image
am vrut doar fericire, ti-am daruit iubire,...din toata inima...!
LorenaMaddy04
Super Fan Elena
Super Fan Elena

Postby Lee Lee on Fri Jan 01, 2010 8:07 pm

Un clip mai vechi. Eu doar acum l-am vazut

Vezi cine a imbracat-o pe Elena la ESC
http://happyhour.protv.ro/video/22801
Lee Lee
Super Fan Elena
Super Fan Elena

Postby Lee Lee on Fri Jan 15, 2010 4:10 pm

Premiile ESCRadio 2009 :)

Best Song 2009 - The Balkan Girls - locul 20 http://www.escradio.com/awards2009/results.asp?id=1
Best Female 2009 - Elena - locul 10
Lee Lee
Super Fan Elena
Super Fan Elena

Postby LorenaMaddy04 on Thu Feb 04, 2010 1:09 pm

este aproape de a fi desemnat un nou reprezentant la Eurovision iar siteul si forumul Elenei au ramas in acealasi stadiu...
Image
am vrut doar fericire, ti-am daruit iubire,...din toata inima...!
LorenaMaddy04
Super Fan Elena
Super Fan Elena

Postby Andrada~Andie on Fri Apr 30, 2010 8:16 pm

A aparut pe YT interviul pe care Elena l-a dat postului BBC cand se afla in turneul de promovare pt Eurovision 2009.

http://www.youtube.com/watch?v=-TDyH20EZ3M
Just open your mind
You`re one of a kind
Andrada~Andie
Moderator
Moderator

Previous

Return to Eurovision 2009 Elena Gheorghe