Elena este in Turchia, in concediu!!!Pai, presupun ca asteapta sa lanseze noul album si noul hit,videoclipul.Sa fi fost in locul ei, de cum ma intorceam de la Eurovision, profitam de interesul Europei pentru muzica mea si de faptul ca am primit invitatii in Spania,Grecia,s.a.m.d si luam cu asalt Europa atata vreme ce deja reprezentam un artist interesant pentru ei, care se dorea a fi descoperit.Eurovisionul isi are farmecul lui, ati vazut doar ca majoritatea participantilor de anul asta au profitat de febra Eurovisionului si ca inca sunt in atentia publicului european pentru a lansa cate o piesa si videoclip, pentru a-si anunta o colaborare sau concert.In schimb Elenei i s-a pierdut urma dupa ESC, nu ca n-ar mai pregati nimic ci pentru ca nu se mai stie nimic de ea, pentru ca nu s-a scris pe siteurile ESC de ea si de proiectele acesteia.Elena urma sa concerteze in Spania si alte tari unde a fost invitata, ba chiar sa aiba colaborare cu Soraya, dar de la Eurovision pana acum au trecut cateva luni... si sper ca Elena sa nu se fi razgandit, pentru ca ar ajuta-o foarte tare sa aiba colaborare internationala, si sa concerteze in afara...
m-am tinut de capul astora de la oikotimes sa mai scrie ceva de Elena, ca esctoday nici pe atat...
http://www.oikotimes.com/v2/index.php?f ... es&id=6175asa mai stie si lumea ca Elena nu s-a retras din muzica, ba chiar se pregateste de un comeback perfect ,ca sa nu se creada ca aceasta revine la anonimat, ci este pe punctul de-a lua cu asalt Europa!!